Nieuws‎ > ‎

De laatste Sociaal en Groen is uit!

Geplaatst 15 apr. 2017 15:24 door redactie Sociaal en Groen   [ 16 apr. 2017 04:06 bijgewerkt door Info Sociaal en Groen ]
Logo Sociaal en Groen
In deze allerlaatste Sociaal en Groen legt fractievoorzitter Hans Waaldijk uit wat de fractie van Open deed voor zwembad Woestduin. Ook legt hij uit dat waar gebruikers van het oude Driebergse gemeentehuis aan de Bosstraat aan toe zijn. Ze genieten de steun van Open. Joost Scheltinga heeft zich binnen de fractie beziggehouden met het verkeer, en dan vooral met het fietsverkeer. Buiten de fractie nam onder andere Jasper de Vries de honneurs voor de fiets waar met een inventarisatie van fietswensen van bewoners van onze gemeente. Joost Scheltinga legt ook uit wat de afwegingen van Open waren bij de overweging om nieuwbouw op het landgoed De Wissel in de Ecologische Hoofdstructuur toe te staan. Tim Verhoef legt tot slot uit waarom Open paal en perk stelt aan de openingstijden van winkels.

Na dit laatste nummer van Sociaal en Groen is het meest actuele nieuws op deze pagina te vinden. We hopen dat we het nieuws uit de fractie van Open op deze plaats sneller kunnen brengen. Wat blijft is dat we via e-mail berichten verzenden met een koppeling naar het nieuws. Maar dan niet meer naar berichten in een nummer van Sociaal en Groen, maar rechtstreeks naar een artikel op de website Sociaal en Groen.